Wat te doen op Noord-Beveland april 2020

Wat is er deze maand te doen op Noord-Beveland? april 2020.

Activiteiten evenementen en leuke uitjes in de maand april 2020 op het Zeeuwse eiland Noord Beveland! Ondanks dat er vanwege het coronavirus geen daadwerkelijke bijeenkomsten mogelijk zijn, gaan sommige evenementen toch in een aangepaste versie door. Zo zijn er knutselactiviteiten omgezet in het afhalen van een knutselpakket en andere evenementen omgezet in een online-evenement.

Let op! Alle bijeenkomsten, samenkomsten en evenementen zijn verboden tot 1 juni in verband met het coronavirus. De evenementen op onze website, zullen naar alle waarschijnlijkheid dus ook vervallen of eventueel alleen in een aangepaste vorm doorgaan, waarbij sociaal contact vermeden word. We raden aan dat je de website van de organisator bezoekt voor actuele informatie.

Hele maand Berenjacht. In diverse dorpen op Noord-Beveland hebben bewoners knuffelberen bij de ramen gezet, zodat kinderen op Berenjacht kunnen in hun eigen omgeving, zodat ze iets leuks te doen hebben als ze een frisse neus halen buiten. Let op dat het niet is toegestaan dit in groepen te doen! Op internet zijn er bingokaarten en afstreepkaarten te vinden om wat meer uitdaging aan de berenjacht te geven.

4 april Start van de expositie “Watersport in ets en aquarel” van kunstenaars Leentje Linders en Wim Vaarzon Morel. De expositie kan op afspraak binnen bekeken worden, met maximaal 3 personen, of via de monitor in de etalage buiten bij GalleryMaritime in Colijnsplaat.

10 april Paasactiviteit knutselen in de soos in Kamperland. Van 10-13 uur. Kosten 3 euro per kind. Dit evenement is veranderd in het afhalen van knutselpakketjes voor kinderen. Bestel het pakketje via facebook bij de soos en haal het af. Bekijk de facebookpagina van de Soos in Kamperland voor meer informatie.

11 april Paasmarkt in Colijnsplaat. De opbrengst gaat naar het onderhoud van de Dorpskerk. Deze paasmarkt gaat niet door.

11 april Rommelroute in Kamperland. Georganiseerd door de Oranjevereniging. Let op! Dit evenement is afgelast.

11 April Rommelmarkt, vlooienmarkt, brocante, antiek, curiosa, meuk en retro markt door heel Geersdijk. Let op de ballonnen voor de deelnemende locaties. Van 10-16 uur, door heel Geersdijk. Het is bij ons niet bekend of dit evenement wel of niet doorgaat.

12 april 1e paasdag

13 april 2e paasdag

18 april Opening Party voor het nieuwe vaarseizoen bij brasserie Blush in Kamperland. Met live muziek van Copycat. Dit evenement is verplaatst, het is veranderd in een feestje om het vaarseizoen af te sluiten, later in het jaar.

18 april Energie Evenement. Georganiseerd door Energiek Noord-Beveland. Een evenement met een aantal partners, voor alle inwoners van Noord-Beveland die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Locatie: Land & Zeezicht in Kamperland, van 10 tot 17.00 uur Meer informatie: https://energieknb.nl/

24 april Meidenmiddag in Zaal onder de Toren in Wissenkerke. Georganiseerd door jongerenwerk Noord-Beveland. Voor meiden van 10-14 jaar. Deelname is gratis. Dit keer is het thema Creatief en dit keer is het een evenement in de middag, van 13:30-15:30 uur. Let op! Dit evenement is afgelast.

24 april Kinderkoningsbal in de soos in Kamperland. Kom verkleed. Van 18:30-20:30. Deelname is gratis. Let op! Dit evenement is afgelast.

27 april Koningsdag. Dit jaar zal op veel plaatsen Koningsdag niet of op een aangepaste manier gevierd worden.

27 april Live muziek met Koningsdag in de Café Restaurant de Kroon in Wissenkerke. Van 17-21 uur. Dit evenement is afgelast.

27 april Koningsdag in Kamperland. Dit evenement is afgelast.

27 april Koningsdag festiviteiten in Kortgene. Van 10-19 uur. Georganiseerd door Oranjevereniging Kortgene. Dit evenement is afgelast.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.