Wat te doen op Noord-Beveland augustus 2020

Wat is er deze maand te doen op Noord-Beveland? augustus 2020.

Een overzicht van de evenementen en activiteiten op Noord-Beveland in augustus 2020. Normaal gezien is de maand augustus wel de drukste maand op het eiland, dit jaar zijn er helaas wel veel evenementen geannuleerd.Een aantal evenementen, zoals bijvoorbeeld de rommelroutes, gaan wel door.

1 augustus Vlooien & brocantemarkt Geersdijk. Van 10-16 uur, door heel Geersdijk.

1 augustus Mosselfeest bij Camping Anna Friso in Kamperland. De opbrengst is voor een goed doel. Vanaf 18 uur. Dit evenement is afgelast.

Vanaf 1 augustus Elke zaterdag en zondag t/m augustus is het Aquapark in Kamperland geopend. 1 dag van te voren boeken, ieder uur start er een groep. Kosten 7,50 p.p Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Meer informatie en reserveren: https://www.schotsmanwatersport.nl/aquapark/reserveren-aquapark/

Vanaf 1 augustus Expositie “Kerken te water – Het Zinkend Geloof” van Winnifred Bastian is te zien t/m 31-8 bij Gallery Maritime, Voorstraat 45, Colijnsplaat.

Diverse datums in augustus Zeehondentocht met ms Desiré vanuit de haven van Colijnsplaat. Bijna elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in juli en augustus. Volwassenen betalen 13,50 euro, kinderen 10 euro. Kijk voor tijden en datums op de website: https://www.zoetewey.nl/Wordpress/agenda-zeehondentocht/

4 augustus Jaarlijkse rommelmarkt van voetbalvereniging Bevelanders in Kaperland. Vanaf 13:00 uur op sportpark Campen in Kamperland. Rommelmarkt, verkoop bij opbod, verkoop van wafels, mosselen en saté. Dit evenement is afgelast.

5 augustus Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

7, 8 en 9 augustus Colijnsplaatse dagen. Dit evenement is afgelast.

8 augustus Music at the lake in Kortgene. Een evenement met live muziek, foodtrucks en wateractiviteiten. Vanaf de waterkant bij de Paardenkreek en Delta Marina kun je genieten van het evenement. Vanaf 15 uur. Dit evenement is afgelast.

8 augustus Rommelroute Colijnsplaat. Bewoners van Colijnsplaat verkpoen hun overtollige spullen in hun garage of tuin tussen 9 en 15 uur. Aan de Ringweg 17 kan een deelnemerslijst opgehaald worden, op de dag zelf.

8 en 9 augustus Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

12 augustus Boerenmarkt in Kamperland, van 10-19 uur. Locatie van de markt is de Veerweg & Noordstraat in Kamperland. Dit evenement valt onder de evenementen waar een vergunningaanvraag voor nodig is. Door de corona maatregelen zijn dit soort evenementen afgelast tot in ieder geval 1 september. Dit evenement is dus ook afgelast.

11, 12, 13 en 14 augustus Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

15 augustus Beachvolleybal toernooi in Wissenkerke. Dit evenement is afgelast.

15 augustus Live muziek en prijsuitreiking Beachvolleybal in de Kroon, Wissenkerke. Dit evenement is afgelast.

19 augustus is er Vrijmarkt in Kamperland, van 10-19 uur. Locatie van de markt is de Veerweg & Noordstraat in Kamperland. Dit evenement is afgelast.

19, 21, 22, 23 en 25 augustus Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

22 en 23 augustus Kunstspoor Jaarlijkse kunstroute op Noord-Beveland. Dit jaar wel in aangepaste vorm ivm corona. Er zijn minder ateliers geopend dan normaal, en er is een online digitaal kunstspoor gemaakt. Meer informatie op www.kunstspoor.nl

27, 28 en 29 augustus Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

29 en 30 augustus Kunstspoor Jaarlijkse kunstroute op Noord-Beveland. Dit jaar wel in aangepaste vorm ivm corona. Er zijn minder ateliers geopend dan normaal, en er is een online digitaal kunstspoor gemaakt. Meer informatie op www.kunstspoor.nl

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.