Wat te doen op Noord-Beveland december 2020

alle activiteiten en evenementen op noord-beveland in december 2020. Wissenkerke, kamperland, kortgene, kats, colijnsplaat, geersdijk.

December is een echte feestmaand. De activiteiten van deze maand staan dus ook vooral in teken van de feestdagen! Een overzicht van alle evenementen en activiteiten deze maand.

In verband met corona maatregelen kunnen evenementen en excursies soms wijzigen. Wij raden aan vooraf bij de organisator te controleren of het evenement doorgaat, en in welke vorm, om teleurstelling te voorkomen.

tot 3 december Sinterklaas speurtocht in Wissenkerke

Tot 3 december Sinterklaas speurtocht in Kamperland

5 december pakjesavond

Begin december lichtjestocht in Kamperland. Of dit evenement dit jaar door kan gaan, en zo ja, in welke vorm, en op welke datum en tijd, is nog niet bekend.

Heel december Normaalgezien was er een jaarlijkse kerstmarkt in Kats, ten behoeve van de Katse Kerk. Dit jaar worden de producten op een andere manier aangeboden; ze zijn via de facebookpagina of email te bestellen, of af te halen op één van de locaties die vermeld staan op de onderstaande flyer.

Vanaf 10 december Lichtjesroute in Kortgene. Je kan ook stemmen op het mooist versierde raam / huis. Een wandel of fietsroute door Kortgene, langs mooi verlichte huizen. De route start bij Molen de Korenbloem en is in totaal 5.5 km lang. Zie de plattegrond voor de route. Op 12, 13, 19 & 20 december zijn er wat extra activiteiten.

half december Kerstmarkt in Kortgene, ten behoeve van de Nicolaaskerk Jaarlijks terugkerend evenement. Dit evenement wordt half december en eind december gehouden. Dit jaar kan dit evenement niet plaatsvinden door de corona maatregelen.

Half december lichtjestocht in Wissenkerke. Rondgang door het dorp met lampionnen, een verlichte koets en de kerstman. Dit evenement kan dit jaar vanwege de geldende maatregelen niet doorgaan.

19 december Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer (regen) de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten.

19 en 20 december Kunst Kijk Noord-Beveland.

23 en 24 december Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

20 december – 26 december Kerstknuffelbingo in Geersdijk, zie onderstaande mededeling voor de uitleg:

19 december Kerstdisco & bingo voor de jeugd in Kamperland

21 december Archery tag in Kortgene, voor de jeugd van 10-17 jaar. Kerstvakantie activiteit van jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden, zie flyer.

23 december Online Fifa toernooi, voor alle leeftijden, start op 23 december en duurt meerdere dagen. Meedoen kan vanuit je eigen huiskamer. Kerstvakantie activiteit van jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden, zie bovenstaande flyer.

23 december Sport en spel in Colijnsplaat. Voor de jeugd van 6-12 jaar. Kerstvakantie activiteit van jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden, zie bovenstaande flyer.

25 december Kerst

26 december Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

28 december Bak challenge in Wissenkerke. Kerstvakantie activiteit van jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden, zie flyer.

30 december Sport en spel in Kamperland. Voor de jeugd van 6-12 jaar. Kerstvakantie activiteit van jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden, zie bovenstaande flyer.

30 december Panna voetbal in Kortgene. Voor de jeugd vanaf 10 jaar. Kerstvakantie activiteit van jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden, zie bovenstaande flyer.

30 december Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

31 december oudjaar

31 december Carbidschieten. Andere jaren was dat in Geersdijk en Colijnsplaat. Meestal in de middag. Het is bij ons nog niet bekend of het dit jaar door kan gaan.

31 december Bingo in Geersdijk, georganiseerd door Soos de Vaete.

31 december Clubbinzeeland livestream van 22:00-02:00 uur

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.