Wat te doen op Noord-Beveland juli 2020

Wat is er deze maand te doen op Noord-Beveland? juli 2020.

Een overzicht van de evenementen en activiteiten op Noord-Beveland in juli 2020. Anders dan andere jaren zullen er deze maand veel evenementen afgelast zijn vanwege het coronavirus, of in aangepaste vorm doorgaan. Als dit van een evenement bekend is bij ons, vermelden we dat er bij.

Vermijd drukte. Op Noord-Beveland is veel rust te vinden in de natuur. Tips voor mooie plaatsen om te wandelen vind je hier: https://zeeuwseiland.nl/natuur/

Evenementen in de maand juli 2020

4 juli Soos de Vaete in Geersdijk bestaat 45 jaar. Feest met muziek en gezelligheid. Dit evenement is uitgesteld.

Vanaf 4 juli Elke zaterdag en zondag t/m augustus is het Aquapark in Kamperland geopend. 1 dag van te voren boeken, ieder uur start er een groep. Kosten 7,50 p.p Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Meer informatie en reserveren: https://www.schotsmanwatersport.nl/aquapark/reserveren-aquapark/

Diverse datums in juli Zeehondentocht met ms Desiré vanuit de haven van Colijnsplaat. Bijna elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in juli en augustus. Volwassenen betalen 13,50 euro, kinderen 10 euro. Kijk voor tijden en datums op de website: https://www.zoetewey.nl/Wordpress/agenda-zeehondentocht/

6 juli 14:30-15:30 Sport in je dorp, voor kinderen van 6-12 jaar op de sportvelden van de Colijnse Boys in Colijnsplaat

7 juli Vanaf vandaag kan er weer gezwommen worden in zwembad het Wissebad in Wissenkerke. Wel vooraf reserveren via de website: http://stwissebad.123website.nl/

10 juli Coronaconcert van muziekvereniging Apollo Wissenkerke. Om 20 uur. Ze spelen het concert in de repetitieruimte, zonder publiek. Ze spelen muziekstukken uit de kast, stukken die ze al op de plank hadden liggen. Het concert is gratis te beluisteren via www.apollowissenkerke.nl

11 juli Zomer disco met als thema Hawaii in de soos in Kamperland. Van 14:00-16:30 uur. Toegang is gratis. Dit evenement is afgelast.

17 juli Wissenkerkse Feestdag. Een gezellige markt in het centrum van Wissenkerke met live muziek, barbecue en diverse activiteiten. De markt is van 16-21 uur op vrijdagmiddag & avond. Ook wordt er deze avond een zomeravond mountainbike toertocht gereden. Dit evenement is afgelast vanwege de corona-maatregelen.

17 juli Zomer avond mountainbike tourtocht in Wissenkerke. Dit evenement is afgelast vanwege de corona-maatregelen.

22 juli Zomermarkt in Kamperland, van 10-19 uur. Locatie van de markt is de Veerweg & Noordstraat in Kamperland. De zomermarkten zijn evenementen waar een vergunningaanvraag voor nodig is. Door de corona maatregelen zijn dit soort evenementen afgelast tot in ieder geval 1 september. Dit evenement is dus ook afgelast.

24 juli Stunt stepping, stunt-step clinic georganiseerd door SMWO Jongerenwerk. Van 16-17:30 uur voor de jeugd van 10-18 jaar. Locatie: Skatebaan Kortgene, Julianaplein. Vooraf opgeven, zie flyer.

25 juli Peerock. Dit evenement valt onder de evenementen een waar een vergunningaanvraag voor nodig is. Door de corona maatregelen zijn dit soort evenementen afgelast tot in ieder geval 1 september.

25 juli Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

25 juli Anna Friso zingt. Meezing feest op camping Anna Friso. Er is ook een loterij waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Vanaf 20 uur. Dit evenement is afgelast.

27 juli Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

29 juli Zomermarkt in Kamperland, van 10-19 uur. Locatie van de markt is de Veerweg & Noordstraat in Kamperland. De zomermarkten zijn evenementen waar een vergunningaanvraag voor nodig is. Door de corona maatregelen zijn dit soort evenementen afgelast tot in ieder geval 1 september. Dit evenement is dus ook afgelast.

31 juli Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.