Wat te doen op Noord-Beveland maart 2020

Wat is er deze maand te doen op Noord-Beveland? maart 2020.

Evenementen en activiteiten op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland in de maand maart 2020. Deze maand is er genoeg te beleven, vooral voor de kinderen op Noord-Beveland. Let wel op dat er deze maand ook veel evenementen aangepast of afgelast zijn, door het corona virus.

Let op! In verband met het corona virus kunnen evenementen gewijzigd of afgelast zijn. Ons advies is om vooraf op de website van de organiserende partij te controleren of er bijzonderheden zijn, om teleurstelling te voorkomen. Als bij ons bekend is dat een evenement niet doorgaat of verplaatst is, zullen wij dat er bij vermelden.

2 maart Start van de wekelijkse pleintjesactiviteiten bij OBS de Vliete in Wissenkerke. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Wissenkerke. Elke maandag van 2 maart t/m 30 juni, muv feest- en studiedagen. Van 14-15:30 uur. Georganiseerd door jongerenwerk Noord-Beveland.

4 maart Vanaf vandaag starten de pleintjesactiviteiten in Kamperland weer. Bij goed weer op het schoolplein van de Kamperschouw, bij slecht weer in de gymzaal. Van 13:15-14:30 uur op woensdagmiddagen, met uitzondering van schoolvakanties.

5, 12, 19, 20 en 26 maart is er zaalvoetbal in Kortgene. Georganiseerd door Jongerenwerk Noord-Beveland. In de gymzaal in Kortgene, van 14-15:30 uur, op vrijdag 20 maart is het van 19-20:30 uur.

6 maart Zeelandia speelt JANIS. Toneelvoorstelling over de zoektocht naar erkenning, het vluchten in verslaving en het leven van bed naar bed. Toegang € 17,50. Aanvang 20:00 uur. Zaal onder de Toren, Wissenkerke. Meer informatie en kaartverkoop op www.nutnoordbeveland.nl

6 maart Movietour georganiseerd door de Jongerenraad Noord-Beveland. Voor de jeugd vanaf groep 8. Bus en bioscoop voor 10 euro. Zie de flyer voor informatie over de opstapplaatsen.

9 maart Spelletjes middag in de soos in Kamperland. Van 15:15-16:30. Deelname is gratis.

13 maart Filmavond in de Soos in Kamperland. Van 19:00. Neem een kussen of zitzak mee. Voor de jeugd vanaf 10 jaar.

14 maart nl doet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Deze dag zijn er diverse projecten waarbij je kan helpen op Noord-Beveland. Bijvoorbeeld bij de basisschool in Wissenkerke, bij het Zwembad in Wissenkerke en bij de Reddingsbrigade in Kamperland, Bekijk alle projecten op https://www.nldoet.nl/

14 maart opruimactie Schone Schelde. Ieder jaar maken honderden vrijwilligers de oevers en stranden van de Schelde vrij van aangespoeld zwerfafval tijdens de gezamenlijke opruimactie: Schone Schelde.Op zaterdag 14 maart van 10.00 – 12.00 uur, de locatie op Noord-Beveland is aan de Keihoogteweg 6, Wissenkerke, op de dijk tegenover camping Zeelucht. – Let op! Dit evenement is verplaatst, een nieuwe datum is nog niet bekend.

14 maart Jaarlijkse toneeluitvoering van de toneelclub van Soos de Vaete. “Roken verboden”. Het optreden is vanaf 19:30 uur in Dorpshuis het Drenthehuis. Entree is 5 euro voor volwassenen, t/m 12 jaar 3,50 euro.

14 maart Kids Fair bij Landgoed Rijkholt. Vanaf 14 uur in de tuin van de kinderopvang. Let op! Dit evenement is afgelast.

18 maart Kinderbingo in de soos in Kamperland. Van 14:30-16:30, deelname is 3 euro per kind. let op, dit evenement is afgelast.

20 maart Meidenavond in Zaal onder de Toren in Wissenkerke. Georganiseerd door jongerenwerk Noord-Beveland. Voor meiden van 10-14 jaar. Deelname is gratis. Dit keer is het een filmavond. Vanaf 19:00 uur.
Let op! Deze avond gaat NIET door i.v.m. generale repetitie van een musical van een aantal scholen op Noord-Beveland en andere activiteiten in Colijnsplaat.

21 maart Kindervoorstelling “Dikkie Dik & de taart” Voor kinderen van 2+ jaar oud. Zaterdag 21 maart, 16 uur, Dorpshuis de Casembroot. Entree € 5,- . Meer informatie en kaartverkoop op www.nutnoordbeveland.nl Let op! Dit evenement is afgelast.

21 maart Winter optreden van Ruizzz, in Soos de Vaete in Geersdijk. Vanaf 20.30 uur. Let op! Dit evenement is afgelast.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.