Wat te doen op Noord-Beveland november 2020

In de maand november zijn er, ondanks de geldende beperkingen, nog best wat activiteiten en evenementen georganiseerd!

In verband met corona maatregelen kunnen evenementen en excursies soms wijzigen of afgelast worden. Wij raden aan vooraf bij de organisator te controleren of het evenement doorgaat, en in welke vorm.

1 november De thuiskomst. Klassiek muzikaal duo. In de Dorpskerk in Colijnsplaat. 14:30 uur. Kaarten & meer informatie: https://www.nutnoordbeveland.nl/

2 november Start pleintjesactiviteiten in Wissenkerke. Elke maandagmiddag van 14:15-15:30 uur op het schoolplein (bij goed weer) of in de gymzaal (bij regen). Niet in de schoolvakanties, voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.

2 november Herdenking van de oorlogsslachtoffers uit Kamperland. Om 11 uur wordt er 2 minuten stilgestaan om de slachtoffers te herdenken. Het is mogelijk om een virtuele bloem te leggen via https://www.4en5mei.nl/oorlogsmonumenten/bloemen-leggen

7 november Autumn Storm, herfstconcert van muziekvereniging Apollo Wissenkerke. Het concert is via livestreem te volgen. Meer informatie.

14 november The Amazing Stroopwafels… gaan door! in Wissenkerke, Zaal onder de Toren. Kaarten & meer informatie: https://www.nutnoordbeveland.nl/

Vanaf 16 november Sinterklaasspeurtocht in Kamperland. Een speurtocht door het dorp die zelfstandig gelopen kan worden, corona-proof. Georganiseerd door de Soos in Kamperland, meer informatie op hun facebook pagina.

18 november De jaarlijkse kerstmarkt waarvan de opbrengst voor de Katse Kerk is kan dit jaar niet doorgaan, maar er zijn verschillende manieren waarop er toch leuke cadeau’s en kerstartikelen aangeschaft kunnen worden, zie onderstaande flyer voor meer informatie.

21 november 90’s party in Zaal onder de toren, Wissenkerke. Vanaf 21:00 uur. Meer informatie: https://www.zaalonderdetoren.nl/ Dit evenement is afgelast.

25 november Sinterklaas filmmiddag bij de soos in Kamperland, voor kinderen uit groep 1,2,3 en 4. zie onderstaande flyer.

Vanaf 25 november Sinterklaas speurtocht in Wissenkerke

27 november sinterklaasdisco in Zaal onder de Toren in Wissenkerke. Het is bij ons niet bekend of dit evenement doorgaat of niet. Meer informatie https://www.zaalonderdetoren.nl/

27 november Sinterklaas in Kamperland. Een rondtocht door de straten. Iedereen word gevraagd om in de eigen tuin of bij de deur te blijven staan, de pieten komen langs om wat lekkers uit te delen. Vrijdagavond vanaf 18:30 uur.

27 november Meidenavond. De avonden zelf kunnen niet doorgaan dit jaar, maar er kan op vrijdag 27 november wel een beauty pakket opgehaald worden in het dorpshuis in Kortgene tussen 18:30-19:30 uur. Voor meiden t/m 17 jaar. Vooraf aanmelden, zie flyer. Je krijgt dan door wat jouw afhaaltijdstip is.

27 november Zaalvoetbal in Kortgene. Voor jongeren van 10 t/m 17 jaar. Het start om 18:30 uur.

28 november Sinterklaas bingo voor de kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. Bij de soos in Kamperland, zie onderstaande flyer voor informatie:

28 november Maikel Harte – Coronasessies in Colijnsplaat, Dorpshuis de Brug. 19:30 en 21:30 uur. Kaarten & meer informatie: https://www.nutnoordbeveland.nl/

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.