Wat te doen op Noord-Beveland oktober 2020

Wat is er te doen op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland in de maand oktober 2020?

In verband met corona maatregelen kunnen evenementen en excursies soms wijzigen. Wij raden aan vooraf bij de organisator te controleren of het evenement doorgaat, en in welke vorm.

3 oktober Party om het einde van het vaarseizoen te vieren bij Brasserie Blush. Begin dit jaar kon de seizoensopening niet doorgaan, vandaar dat dit evenement verplaatst is naar het einde van het vaarseizoen. Met live muziek van Copycat.

3 oktober Theatervoorstelling JANIS. Zaal onder de Toren in Wissenekrke, 20.00 uur. Kaarten & meer informatie: https://www.nutnoordbeveland.nl/

4 oktober Concert van Harpe Davids bij diverse verzorgingstehuizen op Noord-Beveland om hun 70 jarig bestaan te vieren. Samen met het leerlingenorkest van Apollo en een kinderkoor.

10 oktober Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

14 oktober Lonneke Dort, Allemaal of niemand Zaal onder de Toren in Wissenkerke. 20:30 uur. Kaarten & meer informatie: https://www.nutnoordbeveland.nl/

14, 16 en 18 oktober Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

16 oktober Om 18.15 uur is er een livestream van het Leerlingenorkest samenspeelgroep van muziekvereniging Apollo. Te volgen via apollowissenkerke.nl

20 oktober Film middag voor kinderen bij de soos in Kamperland, voor kinderen uit groep 1 t/m 5 van de basisschool. Vooraf opgeven.

21 oktober Dikkie Dik & Taart Theatervoorstelling voor kinderen van 2+ jaar. Interactieve voorstelling voor kleuters. In Kamperland, Dorpshuis de Casembroot. Kaarten & meer informatie: https://www.nutnoordbeveland.nl/

21, 23, 24 en 25 oktober Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, in de natuur rondom het huisje, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

22 oktober Street Jump, busvervoer en street jump in Vlissingen. Georganiseerd door de Jongerenraad Noord-Beveland. Vooraf opgeven, zie flyer. Dit evenement is geannuleerd, omdat vanwege de nieuwe corona maatregelen er geen grote groepen meer terecht kunnen bij StreetJump.

23 oktober Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, in de natuur rondom het huisje, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten. Locatie: Keihoogteweg, Wissenkerke.

23 oktober Zaalvoetbal in Kortgene voor kinderen en jongeren. Zie onderstaande flyer voor de tijden en verdere informatie.

23 oktober Filmavond bij de soos in Kamperland, voor kinderen. Vooraf opgeven.

24 oktober Nacht van de Nacht in het dijkhuisje op de dijk bij de Keihoogteweg buiten Wissenkerke. In het donker kun je er sterren kijken, nachtvlinders zoeken en vleermuizen zoeken met de bat-detector. Geopend van 20-22:30 uur. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden via het formulier op ontdekdeoosterschelde.nl

24 oktober Nacht van de Nacht. Er is, omdat veel activiteiten niet door kunnen gaan vanwege de corona maatregelen, een livestream. Zie onderstaande flyer voor het programma:

30 oktober Trick or Treat, Halloween in Wissenkerke. Van 19:00-21:00 Zet een kaarsje of lampje bij de deur om mee te doen, of versier de tuin. Voor detais, zie onderstaande flyer. Let op! Dit evenement is afgelast!

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.