Wat te doen op Noord-Beveland december 2022

Sinterklaas op Noord-Beveland, kerst, en alle activiteiten en evenementen die georganiseerd worden deze maand. Een overzicht.

Sinterklaas, kerst en andere activiteiten die gehouden worden op Noord-Beveland in de maand december 2022.

6 december lichtjestocht Kamperland met het uitzwaaien van sinterklaas en zijn pieten.

13 december Kerstzangmiddag voor ouderen. Om 14 uur in Zaal onder de Toren in Wissenkerke. De kerstliederen worden ten gehore gebracht door gemengd koor Harpe Davids.

16 december Kerstmarkt in de dorpskerk van Colijnsplaat. Van 15:00-21:00 uur

16 december movie tour

17 december Kerstmarkt in de dorpskerk van Colijnsplaat. Van 10-15 uur.

17 december Kerstmarkt in Zaal onder de Toren, Wissenkerke, van 10-16 uur.

17 december kaarsjestocht voor de jeugd in Wissenkerke Start bij De kroon, aankomst bij Boerderij klap. Kerstmarkt bij boerderij Klap. Georganiseerd door ondernemersvereniging en St. evenementen Wissenkerke.

17 december Puzzelrit met de auto. Start en finish van de puzzelrit is in de Kroon in Wissenkerke. De start is om 13.00 uur. Inschrijven kan tussen 13:00-13:30 uur. Georganiseerd door MAC de Zeeuwen.

18 december Kerstmarkt in Kats, opbrengst gaat naar het Kerkje in Kats. Jaarlijks terugkerend evenement. 11-16 uur in het Katse kerkje.

24,27,30 december Het dijkhuisje bij Wissenkerke is bij goed weer geopend op diverse dagen deze maand. Bij het huisje kun je op ontdekkingstocht. Er is een getijdenbak waar het waterleven bekeken kan worden. Bekijk de openingstijden op de website van Nationaal park Oosterschelde.

31 december Oudjaarsdag carbidschieten. Dit is op Noord-Beveland meestal bij Geersdijk en Colijnsplaat, in de middag.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.