Wat te doen op Noord-Beveland in maart 2022

Activiteiten en evenementen in maart 2022 op Noord-Beveland

Activiteiten en evenementen op Noord-Beveland in de maand maart 2022. Een overzicht van alles wat er te doen is. Controleer om teleurstelling te voorkomen vooraf bij de organisatie nog goed of het evenement wel (in deze vorm) door kan gaan met de geldende maatregelen.

1-31 maart Expositie Drie Maritieme Kunstschilders in GalleryMaritime in Colijnsplaat. Elke dag te bezichtigen tussen 12:00 en 17:00 uur.

2,3,4 maart Het dijkhuisje bij Wissenkerke is bij goed weer geopend op diverse dagen deze maand. Bij het huisje kun je op ontdekkingstocht. Er is een getijdenbank waar het waterleven bekeken kan worden.
Bekijk de openingstijden op de website van Nationaal park oosterschelde.

2 maart Judo Clinic in Wissenkerke. Georganiseerd door SMWO Jongerenwerk. Zie de flyer met activiteiten in de voorjaarsvakantie.

3 maart Filmmiddag bij de Soos in Kamperland. Voor kinderen van 4-12 jaar. Vanaf 13:30 uur.

3 maart Archery Tag in Kortgene. Georganiseerd door SMWO Jongerenwerk. Zie de flyer met activiteiten in de voorjaarsvakantie.

4 maart Boltaartjes maken in Wissenkerke. Georganiseerd door SMWO Jongerenwerk. Zie de flyer met activiteiten in de voorjaarsvakantie.

4 maart Zaalvoetbal toernooi Colijnsplaat. Georganiseerd door SMWO Jongerenwerk. Zie de flyer met activiteiten in de voorjaarsvakantie.

4 maart Zaalvoetbal in Colijnsplaat.

5 maart Spruijt & Opperman Cabaretvoorstelling Heimweeën. Aanvang 20.00 uur. Actuele informatie en kaarten via https://www.nutnoordbeveland.nl/

9 maart Open tafel in het Casembroothuis. Inloop vanaf 11:30 uur. Vooraf opgeven. Het doel is een gezellig samenzijn, samen lunchen. De eigen bijdrage bedraagt € 8,75.

11 en 12 maart NL doet van het Oranje Fonds. Op deze dag zijn er vaak diverse vrijwilligers klussen aangemeld, ook op Noord-Beveland. Van het helpen in een schooltuin, onderhoud aan gebouwen van stichtingen tot het opruimen van zwerfafval. Kijk voor klussen in de buurt op https://www.nldoet.nl/

17 maart Open tafel in het dorpshuis in Geersdijk. Inloop vanaf 11:30 uur. Vooraf opgeven bij het dorpshuis. De eigen bijdrage bedraagt € 8,75.

18 maart Movie Tour georganiseerd door de Jongerenraad en SMWO Jongerenwerk. In Elk dorp op Noord Beveland is er een opstap plaats.

18 maart Filmmiddag bij de soos in Kamperland, voor de jeugd vanaf 4 jaar.

19 maart André het Astronautje, Kindervoorstelling 4+, Dorpshuis de Stadsweide in Kortgene. Aanvang 15.00 uur. Actuele informatie en kaarten via https://www.nutnoordbeveland.nl/

19 maart Landelijke opschoondag. Millieu educatie centrum de Bevelanden organiseert een opruimactie “Schone Schelde”. Op diverse plekken langs de oevers van de Ooster- en Westerschelde zal opgeruimd worden. Zij zorgen voor grijpers, hesjes en opruimmaterialen, neem zelf eventueel wel nog tuinhandschoenen mee. Ook op Noord-Beveland kun je helpen, van 10.00 – 12.00 uur Verzamelen op de dijk Keihoogteweg, tegenover camping Zeelucht.

19 maart Lenteconcert van Brassband Wilhelmina en Brassband Excelsior. Dorpshuis de Brug in Colijnsplaat, Havelaarstraat 101D. Het begint om 19:00 uur. Toegang is gratis.

20 maart MTB toer- en wandeltocht Noord-Beveland. Zie flyer.

26 maart Bingo bij soos in Kamperland voor de jeugd vanaf 9 jaar.

27 maart Openingstoernooi en tennis clinic bij Tennisvereniging LTC Noord-Beveland in Kortgene.

30 maart Open tafel in het dorpshuis in Kats. Doel is gezellig samenzijn. Elke maand is er een open tafel. Vooraf aanmelden. Inloop vanaf 11:30, de maaltijd start om 12 uur. De eigen bijdrage bedraagt € 8,75.

30 maart Just dance in de soos in Kamperland, van 14-16 uur.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.