Wat te doen op Noord-Beveland augustus 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in augustus 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in augustus 2021. Ondanks geldende maatregelen kunnen veel evenementen toch in een aangepaste vorm doorgaan. Controleer voor bezoek van een evenement altijd bij de organisatie of het evenement nog door gaat, wat de geldende maatregelen zijn en of reserveren noodzakelijk is.

Geheel augustus Kunstproject langs de Oosterschelde, Dijken van Wijven. Meer informatie op http://www.dijkenvanwijven.nl/

augustus Het dijkhuisje aan de Keihoogteweg bij Wissenkerke is geopend op de volgende data van 11-16 uur; 3,6,7,10,13,14,17,18,20,21,24,27,28,29 en 31 augustus. Op deze dagen is er een gids in het huisje aanwezig die alles kan vertellen over Nationaal Park de Oosterschelde en de geschiedenis van het dijkhuisje. Bij het dijkhuisje is ook een getijdenpoel. Het huisje is klein, bij slecht weer is het helaas wel gesloten.

2,12,19 en 16 augustus Bezichtiging wit kerkje, deze dagen is de Katse Kerk geopend van 10.30-16 uur. Het kerkje kan bezichtigd worden en er is een terras in de kerktuin. Inkomsten gaan naar onderhoud van het kerkje.

4 augustus Zomermarkt in Kamperland, in de Noordstraat, Veerweg en het Alexiaplein.

6 augustus Filmavond bij de soos in Kamperland. Voor de jeugd vanaf 10 jaar.

6 en 7 augustus Colijnsplaatse dagen. Vrijdag is het kinderdag, zaterdag is er een markt en diverse activiteiten. Dit evenement is afgelast.

7 augustus Vanaf vandaag is de nieuwe Jeu de boules baan geopend in Wissenkerke, naast het Amaliahof, aan de kant van de Beatrixstraat.

11 augustus Zomermarkt in Kamperland, in de Noordstraat, Veerweg en het Alexiaplein.

12 augustus Rommelroute in Geersdijk.

Half augustus Music at the lake. Muziekfestival in Kortgene. Jaarlijks terugkerend evenement. Overdag zijn er wateractiviteiten, ’s avonds optredens. Dit evenement gaat dit jaar niet door.

18 augustus Zomermarkt in Kamperland, in de Noordstraat, Veerweg en het Alexiaplein.

19 tot 21 augustus Kermis in Colijnplaat, op het havenplein.

21 augustus Volleybaltoernooi in Wissenkerke. Bij boerderij Molenzicht, dorpsweg 48, Wissenkerke. Een jaarlijks terugkerend evenement.

20 en 21 augustus Kunstspoor. Kunstroute langs diverse kunstenaars en galleries op Noord-Beveland. https://www.kunstspoor.nl/

21 augustus Rommelmarkt in Geersdijk. Van 9:00 tot 16:00u. Loop of fiets door het dorp en je ziet vanzelf welke adressen er mee doen, er is geen plattegrond of vaste route.

25 augustus Zomermarkt in Kamperland, in de Noordstraat, Veerweg en het Alexiaplein.

28 en 29 augustus Kunstspoor. Kunstroute langs diverse kunstenaars en galleries op Noord-Beveland. https://www.kunstspoor.nl/

28 augustus Rommelroute in Kamperland, van 10-16 uur.

31 augustus Havenfeesten in Kortgene. Diverse activiteiten. Jaarlijks terugkerend evenement. Het is bij ons niet bekend of en in welke vorm dit evenement dit jaar plaats zal vinden.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.