Wat te doen op Noord-Beveland december 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in december 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in december 2021. Informeer altijd vooraf bij de organisatie van het evenement of het doorgaat en of er eventuele aanpassingen zijn in verband met de geldende Corona maatregelen.

1 december Film over Sinterklaas bij de soos in Kamperland. Voor kinderen van 4-9 jaar. Van 14:00-16:30. Vooraf opgeven.

5 december Sinterklaas

6 december uitzwaaitocht in Kamperland, zwaai sinterklaas uit. Helaas gaat dit evenement niet door.

7, 9, 11 en 12 december Kerstmarkt in het Katse Kerkje aan de Kerkstraat in Kats. Opbrengst gaat naar het Kerkje in Kats. Jaarlijks terugkerend evenement. Dit evenement gaat in aangepaste vorm door, niet meer op één dag, maar verdeeld over meerdere datums.

10, 11 en 12 december Lichtjesroute door Kortgene

12 december De Thuiskomst, Kerstconcert. Dorpskerk Colijnsplaat. Aanvang 14:30 uur. Actuele informatie en kaarten via https://www.nutnoordbeveland.nl/

half december Lichtjestocht in Wissenkerke. Jaarlijks terugkerend evenement. Een rondgang door het dorp dat verlicht is, met mini-kerstmarkt. Dit jaar gaat het evenement niet door.

17 december Chill out in Kortgene, georganiseerd door jongerenwerk. Activiteiten voor de jeugd van 12+. Dit evenement gaat in aangepaste vorm door, online, op 17 december.

17 december Kerstmarkt in Wissenkerke. Op 17 december is er in zaal onder de toren een creatieve kerstmarkt. Met corona-check bij de ingang en gebruik van mondkapjes. De markt is van 11 tot 16 uur. Dit evenement gaat niet door.

17 december Online bingo georganiseerd door Soos de Vaete Geersdijk. Dit keer voor het goede doel, Marcells Hope. Kaarten worden in Geersdijk aan huis verkocht, woon je buiten geersdijk en wil je mee doen dan kunnen kaarten dinsdag 14 december vanaf 20 uur gekocht worden bij de Soos in Geersdijk.

18 december Opruimactie langs de oosterschelde. Verzamelen om 10 uur bij het dijkwachtershuisje bij het waterhoefje, Wissenkerke.

22 december Moviepakket. georganiseerd door Jongerenwerk Noord-Beveland. Aanmelden via email. Eén pakket per gezin, de pakketjes worden thuis afgeleverd.

25 en 26 december Kerstmis

27, 28 en 29 december Dijkhuisje aan de Keihoogteweg bij Wissenkerke is geopend op de volgende data van 11-16 uur; 27,28 en 30 december. Op deze dagen is er een gids in het huisje aanwezig die alles kan vertellen over Nationaal Park de Oosterschelde en de geschiedenis van het dijkhuisje. Bij het dijkhuisje is ook een getijdenpoel. Het huisje is klein, bij slecht weer is het helaas wel gesloten.

29 december Zaalvoetbal in Colijnsplaat georganiseerd door Jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden via email.

29 december Online Bingo via teams. Georganiseerd door Jongerenwerk Noord-Beveland. Vooraf aanmelden via email.

31 december Oudejaarsdag

31 december Carbidschieten in Geersdijk en Colijnsplaat. Meestal in de middag. Het is bij ons niet bekend of dat dit jaar door zal gaan.

31 december Vanuit je eigen woonkamer genieten van Clubbin Zeeland 2k22. Gratis en te streamen via www.zeeland2k22.nl

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.