Wat te doen op Noord-Beveland november 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in november 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in november 2021. Deze maand zijn er diverse evenementen zoals een herdenking voor de oorlogsslachtoffers in Kamperland, theatervoorstellingen en evenementen voor kinderen rondom Sinterklaas. Controleer voorafgaand aan het evenement altijd even bij de organisatie of er extra regels zijn zoals vooraf aanmelden of een corona-toegangsbewijs.

1 november Start pleintjesactiviteiten in Wissenkerke. Kinderen vanaf 6 jaar oud zijn vanaf 14:15 uur welkom om mee te doen met de verschillende sport- en spelactiviteiten.

2 november Herdenking Oorlogsslachtoffers in Kamperland. Jaarlijkse herdenking, bij het monument op de kop van de Veerweg. Om 11.00 uur is het verzamelen bij het Casembroothuis, daarna wordt er naar het monument gelopen en daar vindt de ceremonie plaats. Aansluitend is er koffie/thee in het Casembroothuis.

4 november Start pleintjesactiviteiten in Kamperland. Kinderen vanaf 6 jaar oud zijn vanaf 14:15 uur welkom om mee te doen met de verschillende sport- en spelactiviteiten.

5 en 6 november Natuurwerkdag. Een landelijk initiatief van landschappen.nl. Maak kennis met de natuur door groen vrijwilligerswerk. Door heel Nederland zijn er klussen waar je je voor kan inschrijven. Meer informatie op www.natuurwerkdag.nl

6 november Kinderdisco in de soos in Kamperland. Van 13:00-14:30 uur. Toegang gratis. Vooraf opgeven.

10 november Quiz night in de Kroon in Wissenkerke.

11 november Sint maarten in Geersdijk, georganiseerd door Soos de Vaete. Om 19.00 uur vertrekken vanaf de soos, lampionoptocht door Geersdijk. Neem zelf een lichtje of lampion mee.

12 november Chill out in Kortgene, georganiseerd door jongerenwerk. Activiteiten voor de jeugd van 12+.

13 november The Amazing Stroopwafels … Gaan Door in Zaal onder de Toren, Wissenkerke, aanvang 20.00 uur. Actuele informatie en kaarten via https://www.nutnoordbeveland.nl/

13 november Film avond in de Soos in Kamperland, voor de jeugd van 9-15 jaar.

Vanaf 17 november Sinterklaas speurtocht in Wissenkerke. Het deelname formulier is hier te downloaden. Het formulier is t/m 27 november in te leveren.

20 november De Dorpskerk in Colijnsplaat is geopend voor alle inwoners die dit jaar een dierbare hebben verloren en er bij stil willen staan.

20 november Intocht sinterklaas in Kamperland. Aankomst om 14 uur in de haven, om 15 uur in De brouwerij, om 16 uur is er Pietenbootcamp en om 17 uur is er eten voor de kinderen.

20 november Aankomst sinterklaas om 14 uur in de haven van Colijnsplaat. Het binnen gedeelte in het dorpshuis is vanwege de Coronamaatregelen vervallen, de buitenactiviteiten gaan wel door.

24 november Open Tafel in Dorpshuis de Stadsweide in Kortgene.

26 november Sinterklaas lampionnenoptocht in Kortgene. Start op 19 uur bij de Spar in Kortgene. Van de Spar in Kortgene krijgen de kinderen een lampion met lichtjes, bij terugkomst is er chocolademelk en gluhwein.

27 november Rondgang van Sinterklaas door Wissenkerke. Tijdstip is nogn iet bekend.

27 november Sinterklaas Surprise bingo bij de Soos in Kamperland. Voor de jeugd van 10-15 jaar. 18:30-22:00 uur. Vooraf opgeven.

27 november Just dance tiktok disco bij de soos in Kamperland. Vooraf aanmelden.

27 november Maikel Harte, Eindejaarsvoorstelling Deur, Zaal onder de Toren, Wissenkerke. Actuele informatie en kaarten via https://www.nutnoordbeveland.nl/

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.