Wat te doen op Noord-Beveland januari 2021

Evenementen en activiteiten op Noord-Beveland in januari 2021

Welke activiteiten en evenementen zijn er te bezoeken in januari 2021 op Noord-Beveland?

In verband met corona maatregelen kunnen evenementen en excursies afgelast worden of wijzigen in opzet. Wij raden aan vooraf bij de organisator te controleren of het evenement doorgaat, en in welke vorm.

1 januari Nieuwjaar

1 januari Nieuwjaarsduik in Kamperland, om 12.00 uur bij Roompot Beach Resort. Dit evenement is afgelast.

1 januari Nieuwjaarsduik in Kortgene, bij Camping de Paardekreek. Dit evenement is afgelast.

2 januari Sponsorloop Voetbalvereniging de Bevelanders. Elk jaar, op de eerste zaterdag van dat jaar, houd de voetbalvereniging in Kamperland een sponsorloop. De opbrengst gaat naar lokale goede doelen. Dit evenement is afgelast.

2 en 3 januari Scharrelen rondom het Dijkhuisje bij Wissenkerke. Er is een gids aanwezig en er kan rondom het huisje vanalles ontdekt worden, zoals de getijdenbak. Open van 11-16 uur, maar alleen bij mooi weer. Het huisje is te klein om bij slecht weer (regen) de RIVM maatregelen te volgen en is dan dus gesloten.

Begin januari Kerstbomenverbranding in Kortgene. Dit evenement is afgelast.

Begin januari Kerstbomenverbranding Colijnsplaat. Dit evenement is afgelast.

4 januari Pleintjesactiviteiten in Wissenkerke. Dit evenement is afgelast.

6 januari Sport & spel in Kortgene op het voetbalveldje naast de skatebaan. Van 14:15-15:15 Georganiseerd door Jongerenwerk Noord-Beveland.

11 januari Pleintjesactiviteit Wissenkerke, elke maandag van 14-15:15 uur op het schoolplein van basisschool de Vliete. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Bij slecht weer gaat het niet door, omdat de gymzaal dicht is.

14 januari Panna Voetbal in de voetbalkooi in Kortgene van 14-15 uur. Georganiseerd door Jongerenwerk – Noord-Beveland.

27 januari 2021 Sport en Spel voor de jeugd in Kortgene. Georganiseerd door Jongerenwerk Noord-Beveland. Op het schoolplein, deelname is gratis. Van 14-15 uur.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.