Wat te doen op Noord-Beveland februari 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in februari 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in februari 2021. Door de maatregelen zijn veel evenementen afgelast of aangepast, een aantal evenementen zal online plaatsvinden. Maar wie weet wordt het deze maand koud genoeg voor wat schaatspret!

1 februari Pleintjesactiviteiten in Wissenkerke op het schoolplein van de Vliete, elke maandag van 14:00-15:15 uur, met uitzondering van schoolvakanties, en bij slecht weer gaat het niet door omdat de gymzaal dicht is. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

12 februari opening ijsbaan in Kamperland, ijsvereniging “ijsvermaak ons vermaak” in Kamperland. De komende dagen is schaatsen mogelijk, let wel op dat het alleen toegankelijk is voor leden en op drukke momenten zijn er tijdsblokken. Meer informatie op de facebookpagina van de vereniging.

12 februari Carnaval bij Soos de Vaete in Geersdijk met een muziekbingo. Aanmelden via facebook of de website vansoos de Vaete.

13 februari Schaatsen bij Wissenkerke, op ’t Bokkegat. Om 13 uur gaat de schaatsbaan open. Alleen leden worden toegelaten, lid worden aan de kassa is ook mogelijk. Meer informatie http://ijsclubwissenkerke.nl/

14 februari Valentijnsdag

17 februari Lasergamen in Colijnsplaat, voorjaarsvakantie activiteit van Jongerenwerk Noord Beveland. Zie onderstaande flyer voor informatie over de tijdsblokken en het aanmelden.

18 februari Graffiti spuiten in Kortgene, voorjaarsvakantie activiteit van Jongerenwerk Noord Beveland. Zie onderstaande flyer voor informatie over de tijdsblokken en het aanmelden.

18 februari Bingo van de Jongerenraad Noord-Beveland, via teams. Vanaf 20 uur. Zie onderstaande flyer voor de informatie over het aanmelden.

20 februari Clubbinzeeland, livestream vanaf 21 uur, zie onderstaande flyer voor meer informatie.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.