Wat te doen op Noord-Beveland juni 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in juni 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in juni 2021. Controleer om teleurstellingen te voorkomen vooraf goed bij de organisatie van een evenement of het doorgaat, en in welke vorm.

Begin juni Feestdag in Wissenkerke. Een jaarlijks terugkerend evenement. Dit evenement is afgelast.

juni Dijkhuisje aan de Keihoogteweg bij Wissenkerke is geopend op de volgende data van 11-16 uur; 5,6,12,19,26 juni.Op deze dagen is er een gids in het huisje aanwezig die alles kan vertellen over Nationaal Park de oosterschelde en de geschiedenis van het dijkhuisje. Bij het dijkhuisje is ook een getijdenpoel. Het huisje is klein, bij slecht weer is het helaas wel gesloten.

Gehele maand juni Elke maandag Pleintjesactiviteit in Colijnsplaat, op het voetbalveldje bij de gymzaal. Elke maandag van 14:15-15:15 met uitzondering van studiedagen en feestdagen. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Gehele maand juni Elke woensdag pleintjesactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, in Kamperland op het plein van de Kamperschouw. Van 14:15-15:15 uur, met uitzondering van studiedagen en feestdagen.

Juni 1NUL1 QR-code speurtocht. In alle dorpen, zie onderstaande flyer.

9 juni Buitenspeeldag, jaarlijks op de tweede woensdag in juni. Een actiedag met veel spelende kinderen op straat, leuke evenementen en activiteiten en direct ook acties om de buurt veiliger en kindvriendelijker te maken.

12 juni Rommelroute in Geersdijk

13 juni Naast banenzwemmen, kan er nu ook weer recreatief gezwommen worden in het Wissebad in Wissenkerke. Meer informatie http://stwissebad.123website.nl/

Half juni Avondvierdaagses in Kamperland & Colijnsplaat. Deze evenementen zijn afgelast.

Half juni EEF festival – Het is bij ons nog niet bekend of dit festival niet doorgaat, of verzet zal worden naar een andere datum. Waarschijnlijk zal er in het najaar een kleine versie van het evenement plaatsvinden als alternatief.

Half juni Peelandmars, wandelevenement met diverse wandeling en diverse afstanden. Georganiseerd door de Rotary Goes- De Bevelanden. De opbrengst gaat naar een goed doel. Meer informatie: http://peelandmars.nl/ Dit evenement is afgelast. De volgende Peelandmars is op 19 juni 2022.

Half juni Volleybaltoernooi in Geersdijk, georganiseerd door Soos de Vaete. Het is bij ons niet bekend of dit evenement dit jaar ook georganiseerd zal worden.

Half juni Zwemvierdaagse in het Wissebad in Wissenkerke. Een jaarlijk terugkerend evenement. Elke avond kun je baantjes zwemmen. Houd de website van het zwembad in de gaten om te zien of dit evenement door zal gaan later dit jaar, en zo ja wanneer en hoe: website

20 juni vaderdag

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.