Wat te doen op Noord-Beveland mei 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in mei 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in mei 2021

1 en 2 mei van 11-19 uur eiland happen bij diverse restaurants op Noord-Beveland, 6 dorpen, 6 gerechten.

Gehele maand mei Elke maandag Pleintjesactiviteit in Colijnsplaat, op het voetbalveldje bij de gymzaal. Elke maandag van 14:15-15:15 met uitzondering van studiedagen en feestdagen. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

mei Dijkhuisje aan de Keihoogteweg bij Wissenkerke is geopend op de volgende data van 11-16 uur; 2,5,7,8,13,15,24 mei. Op deze dagen is er een gids in het huisje aanwezig die alles kan vertellen over Nationaal Park de oosterschelde en de geschiedenis van het dijkhuisje. Bij het dijkhuisje is ook een getijdenpoel. Het huisje is klein, bij slecht weer is het helaas wel gesloten.

Gehele maand mei Elke woensdag pleintjesactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, in Kamperland op het plein van de Kamperschouw. Van 14:15-15:15 uur, met uitzondering van studiedagen en feestdagen.

3 mei Klimmen met de Jongerenraad Noord-Beveland in het klimbos in Burgh-Haamstede

4 mei Lasergamen in Kamperland, diverse blokken, voor de jeugd van 7-17 jaar.

4 mei Dodenherdenking. Via een livestream is de dodenherdeking in Colijnsplaat te volgen. Via het youtube kanaal van de Gemeente Noord Beveland.

5 mei Bevrijdingsdag

7 mei Vossenjacht in Kats. Vossenjacht in Kats. Van 13:30-15:00 uur. Start en eindpunt is bij het dorpshuis aan de Noord Langeweg in Kats. Er kopen verklede mensen door het dorp en er zijn letterkaarten verspreid. Het is voor alle leeftijden en deelname is gratis.

9 mei Moederdag

10 mei Opent zwembad het Wissebad in Wissenkerke weer, vooraf reserveren is noodzakelijk en het is alleen voor banenzwemmen. Meer informatie op de website van het zwembad: http://stwissebad.123website.nl/

15 mei Schuurverkoop in Geersdijk, tussen 9 en 15 uur.

22 mei KidsQuiz Colijn, online quiz voor kinderen, om 19 uur. Zie onderstaande flyer voor de informatie over het aanmelden.

22 mei PubQuiz Colijn, voor volwassenen. Vanaf 20:15 uur. Zie bovenstaande flyer voor informatie. Deelname kost 15 euro en de opbrengst is voor de lokale voetbalvereniging.

23 en 24 mei Pinksteren

28 en 29 mei NL doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op Noord-Beveland kan er bijvoorbeeld geklust worden bij de loods van de reddingsbrigade aan de Havenweg in Kamperland en aan de reddingspost aan de Banjaardweg. Meer informatie en opzoeken welke klussen er in de buurt zijn kan op nldoet.nl

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.