Wat te doen op Noord-Beveland maart 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in maart 2021

Evenementen, uitjes en activiteiten op Noord-Beveland in maart 2021. Controleer om teleurstellingen te voorkomen vooraf goed bij de organisatie van een evenement of het doorgaat, en in welke vorm.

Vanaf 1 maart Tentoonstelling over vuurtorens uit de Romeinse tijd in Gallery Maritime, op afspraak te bezoeken.

Vanaf 1 maart tot en met 28 juni Elke maandag Pleintjesactiviteit in Colijnsplaat, op het voetbalveldje bij de gymzaal. Elke maandag van 14:15-15:15 met uitzondering van studiedagen en feestdagen. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Vanaf 3 maart tot en met 30 juni Elke woensdag pleintjesactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, in Kamperland op het plein van de Kamperschouw. Van 14:15-15:15 uur, met uitzondering van studiedagen en feestdagen.

Vanaf 2 maart Pasen in Geersdijk, versier de paastakken.

10 maart Kaboutervoetbal in Colijnsplaat

12 en 13 maart NL doet van het Oranje Fonds. Kijk voor klussen in de buurt op https://www.nldoet.nl/ Dit evenement is verplaatst naar mei.

13 maart Online Pub Quiz van voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys

20 maart Landelijke opschoondag. Dit keer in aangepaste vorm vanwege de maatregelen, doe mee en maak op zaterdag 20 maart een opschoon-ommetje. Op de website is meer informatie te vinden: https://www.nederlandschoon.nl/

Vanaf 27 maart Paasspeurtocht in Kamperland

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.