Wat te doen op Noord-Beveland juni 2022

uit op noord beveland zeeland wat is er te doen activiteiten evenementen juni 2022

Activiteiten en evenementen in juni 2022. Avondvierdaagse, zwemvierdaagse, EEF festival. Deze maand staan er weer genoeg leuke evenementen op de kalender!

1 juni Filmmiddag bij de Soos in Kamperland. Voor de jeugd vanaf 4 jaar. Kosten 1 euro. Van 14-16:30 uur.

4,5,6 juni Het dijkhuisje bij Wissenkerke is bij goed weer geopend op diverse dagen deze maand. Bij het huisje kun je op ontdekkingstocht. Er is een getijdenbak waar het waterleven bekeken kan worden. Bekijk de openingstijden op de website van Nationaal park oosterschelde.

4 juni Excursie Zilte Zaligheden. Onder leiding van een gids van Nationaal Park Oosterschelde zoek je naar zeewieren, zeekraal, oesters, miossels en kokkels. Met de vondsten zal er een proeverij klaargemaakt worden op het strand. De gids laat zien wat eetbaar is en verteld over het Nationale park. Aanmelden via Minicamping Zeelucht, Wissenkerke.

8 juni Buitenspeeldag, jaarlijks op de tweede woensdag in juni. Een actiedag met veel spelende kinderen op straat, leuke evenementen en activiteiten en direct ook acties om de buurt veiliger en kindvriendelijker te maken. Bij het zwembad in Wissenkerke, het Wissebad, worden activiteiten georganiseerd voor de jeugd deze dag.

11 juni Escape room. Jongens tegen de meisjes. Bij de Soos in Kamperland. Van 13-16 uur. Leeftijd 8 tot 10 jaar.

11 juni Escape room voor de jeugd van 11-15 jaar. Van 18:30-21:30 bij de Soos in Kamperland.

11 juni Solextoertocht Zeeland, vanuit Colijnsplaat. Georganiseerd door Solexclub Zeeland.

13 juni Avondvierdaagse in Kortgene. Georganiseerd door wandelclub Kortgene. Vertrek is vanaf het dorpshuis, 18 uur. Er kan 2.5, 5 en 7.5 km gelopen worden.

17, 18 en 19 juni Eef festival in Kortgene.

18 juni Volleybaltoernooi in Geersdijk, georganiseerd door Soos de Vaete.

18 juni Excursie Zilte Zaligheden bij Wissenkerke. Onder leiding van een gids van Nationaal Park Oosterschelde zoek je naar zeewieren, zeekraal, oesters, miossels en kokkels. Met de vondsten zal er een proeverij klaargemaakt worden op het strand. De gids laat zien wat eetbaar is en verteld over het Nationale park. Aanmelden via Minicamping Zeelucht, Wissenkerke.

19 juni Peelandmars georganiseerd door de Rotaryclub Goes-De Bevelanden. Er zijn routes van 7 tot 55 km, het is voor jong en oud. Meer informatie op de website

20 t/m 24 juni Zwemvierdaagse in het Wissebad in Wissenkerke. Vooraf opgeven, meer informatie op de website van het zwembad: http://stwissebad.123website.nl/403673266

25 juni tot 3 juli SkiffieWorlds2022 watersport evenement in Kortgene.

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.