Wat te doen op Noord-Beveland juli 2022

Evenementen activiteiten uitjes wat te doen in juli op noord-beveland zeeland

Activiteiten en evenementen in juli 2022. De zomermaanden brengen veel toeristen naar Noord-Beveland, maar daarmee ook veel evenementen.

2 juli Bingo in Kamperland, voor de jeugd van 9 tot 15 jaar.

3 juli Excursie Zilte Zaligheden bij Wissenkerke. Onder leiding van een gids van Nationaal Park Oosterschelde zoek je naar zeewieren, zeekraal, oesters, miossels en kokkels. Met de vondsten zal er een proeverij klaargemaakt worden op het strand. De gids laat zien wat eetbaar is en verteld over het Nationale park. Aanmelden via Minicamping Zeelucht, Wissenkerke.

7,10,12,15,19,26 en 27 juli Het dijkhuisje bij Wissenkerke is bij goed weer geopend op diverse dagen deze maand. Bij het huisje kun je op ontdekkingstocht. Er is een getijdenbak waar het waterleven bekeken kan worden. Bekijk de openingstijden op de website van Nationaal park oosterschelde.

8 juli Wandeling met gids in de inlagen van Noord-Beveland. Georganiseerd door het Zeeuwse landschap. Begint om 19:00 uur, duurt 2.5 uur. De gids vertelt over de inlagen, plant- en diersoorten. Vooraf reserveren. Vertrek vanaf de Keihoogteweg. Meer informatie op de website van hetzeeuwselandschap.

9 en 10 juli Zeeland Regatta op het Veerse Meer – Website

15 t/m 18 juli kermis op het plein aan de “oude” haven in Colijnsplaat. Zondag 17 juli zijn ze gesloten.

15 juli Chill out in Wissenkerke voor de jeugd vanaf 12 jaar

16 juli Zomer carnaval bij de Soos in Kamperland. Van 13-15:30 uur, leeftijd vanaf 4 jaar.

17 juli Muziekvereniging Apollo geeft een concertin de tuin van de Freule, Dorpsdijk 100, Wissenkerke Neem je eigen stoel of kleedje mee.

19 juli Excursie Zilte Zaligheden bij Wissenkerke. Onder leiding van een gids van Nationaal Park Oosterschelde zoek je naar zeewieren, zeekraal, oesters, miossels en kokkels. Met de vondsten zal er een proeverij klaargemaakt worden op het strand. De gids laat zien wat eetbaar is en verteld over het Nationale park. Aanmelden via Minicamping Zeelucht, Wissenkerke.

20 juli Zomermarkt in Kamperland. In de Noordstraat, Veerweg en het Alexiaplein.

20 juli Wissenkerkserit van Motor- en Autoclub de Bevelanden. Er is een rit speciaal voor beginners, met simpele routebeschrijving en puzzels, maar ook voor de ervaren puzzelaars zijn er ritten uitgezet. Vanaf 18:30 uur vertrek bij Dorpshuis de Vriendschap in Kats. Aanmelden kan vooraf of ter plaatse. Meer informatie: https://www.macdebevelanden.nl/

22 juli Wissebadnacht. Zwemmen, dansen en kamperen bij het zwembad in Wissenkerke.

22 juli wandel en mountainbike tocht

22 juli Wandeling met gids in de inlagen van Noord-Beveland. Georganiseerd door het Zeeuwse landschap. Begint om 19:00 uur, duurt 2.5 uur. De gids vertelt over de inlagen, plant- en diersoorten. Vooraf reserveren. Vertrek vanaf de Keihoogteweg. Meer informatie op de website van hetzeeuwselandschap.
https://www.hetzeeuwselandschap.nl/eropuit

25 juni tot 3 juli SkiffieWorlds2022 watersport evenement in Kortgene.

27 juli Zomermarkt in Kamperland. In de Noordstraat, Veerweg en het Alexiaplein.

27 juli Zomerbingo in Kamperland, Casembroothuis van 19:30-22 uur.

30 juli Peerock, een jaarlijks muziekfestival in de oude haven in Colijnsplaat. Meer informatie: https://www.peerock.nl/

30 juli Noordzeelessen voor kinderen georganiseerd door natuuravontuur op het Banjaardstrand. Meer informatie op de website: https://www.natuuravontuur.com/zeelessen/de-zeelessen/

Auteur: Admin

Beheerder van de website Zeeuws Eiland.